Woningaanbod staat nu online! - Spetterend Wonen in Waterwijk

Woningaanbod staat nu online!

jun 13, 2024

Donderdag 27 juni komen er 27 appartementen in gebouw de Spring in verkoop! Om je goed voor te kunnen bereiden staat vanaf vandaag het woningaanbod online!

Klik snel hier om de comfortabele appartementen van gebouw de Spring te bekijken. Het zijn appartementen van 60 en 66m2. Woningtype A heeft een ruime woonkeuken, een slaapkamer, aangrenzende privé berging en een royaal balkon. Woningtype B heeft een aparte privé berging en een tweede slaapkamer. 

Alle appartementen zijn NHG-proof en enkele vallen ook onder het initiatief Betaalbaar Lansingerland.

Kom naar het verkoopevenement op donderdag 27 juni!
Donderdag 27 juni starten we de verkoop met een feestelijk verkoopevenement in Muller & Co. Je ontmoet daar de makelaars, ontwikkelaars en adviseurs die jou alles kunnen vertellen over Spetterend Wonen in Waterwijk en de appartementen.  

Informatie verkoopevent:
– donderdag 27 juni 2024
– Muller & Co, Kerksingel 9, Berkel en Rodenrijs
– van 17.00 tot 20.00 uur
– gratis parkeren kan met een blauwe kaart
– bushalte ‘Dorpstraat’ ligt op 2 minuten loopafstand

Inschrijfperiode Fase 3b
Donderdag 27 juni om 17:00uur start niet alleen het start verkoopevent maar ook de inschrijftermijn voor de 27 appartementen van gebouw de Spring.

Je kan je tot maandag 8 juli 12:00uur inschrijven. Dat betekent dat je 11 dagen de tijd hebt om het inschrijfformulier op de website in te vullen.

Inschrijvingen met een financiële check krijgen voorrang. Voeg daarom vooral je check toe. Heb je nog geen financiële check?
Maak dan snel een afspraak bij Rabobank.