Financiële check - Spetterend Wonen in Waterwijk
stel met hond

Rabobank helpt je bij de financiële check

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Heb je interesse in één of meerdere woningen of appartementen in Spetterend Wonen in Waterwijk binnen de gemeente Lansingerland?

Dan willen wij je aanmoedigen deze keuze met financiële comfort te maken. Plan een vrijblijvende afspraak voor een financiële check op rabobank.nl/nieuwbouw. Rabobank biedt de mogelijkheid dit eenvoudig te regelen.

Jouw spetterende droomwoning financieren?

Zie jij jezelf al wonen op deze unieke plek in Lansingerland? Dan is het handig te weten wat belangrijk is bij de aankoop van een nieuwbouwhuis, welke kosten ermee gemoeid zijn en wat er financieel mogelijk is. Is het mogelijk die droom waar te maken?

De adviseurs van Rabobank kijken tijdens een gratis oriëntatiegesprek samen met jou naar je financiële mogelijkheden. Zo weet je snel waar je aan toe bent. De financieel adviseurs nieuwbouw van Rabobank, Frank en Martin en hun collega’s zijn nauw betrokken bij het project Spetterend Wonen. Ze gaan graag met jou in gesprek over jouw woonwensen en plannen voor een nieuwe woning in de gemeente Lansingerland.

Alle informatie over de hypotheken van Rabobank vind je op rabobank.nl/hypotheken en over nieuwbouw op rabobank.nl/nieuwbouw.

stel met hond

De voordelen van een (nieuwbouw) hypotheek bij Rabobank:

✓ De getekende hypotheekofferte is 18 maanden geldig bij plusvoorwaarden* 
✓ Heb je een betaalpakket bij Rabobank dan krijg je extra korting op de rente* 
✓ Bij nieuwbouw ontvang je standaard een extra duurzaamheidskorting op de rente* 
✓ Vanwege het duurzame karakter van dit project is er mogelijk extra leencapaciteit beschikbaar voor duurzame toepassingen. 
✓ Er wordt een groenverklaring aangevraagd, waardoor de Groenhypotheek mogelijk is met extra rentekorting* 
✓ Je krijgt het bouwdepot (2 jaar) in eigen beheer en kunt hieruit zelf de rekeningen betalen. De rente die je betaalt is gelijk aan de rente die je ontvangt over je bouwdepot* 
✓ Bij Rabobank hebben we ruime overbruggingsmogelijkheden, zowel voor de looptijd als voor de marktwaarde.*

* Kijk voor meer informatie en de voorwaarden op: rabobank.nl/nieuwbouw, rabobank.nl/groenhypotheek of rabobank.nl/duurzaamheidskorting.

Groendepot

Koop je een milieuvriendelijke en duurzame nieuwbouwwoning in Spetterend Wonen in Waterwijk? Met het Rabo Groendepot heb je de mogelijkheid om aanvullende energiezuinige investeringen mee te financieren. Het Rabo Groendepot is een bouwdepot speciaal voor het nemen van energiebesparende maatregelen.

Je hebt 2 jaar een rekening tot je beschikking waar je jouw duurzame verbouwing mee kunt betalen. Zolang je het geld niet gebruikt, ontvang je hierover een rentevergoeding die gelijk is aan de afgesproken hypotheekrente. Wij bespreken dit graag met je tijdens de financiële check.

Financiële check gesprek: dé start voor jouw nieuwe droomwoning

Ben je nieuwsgierig geworden? En wil je weten wat jouw financiële mogelijkheden zijn? Maak dan snel een afspraak voor een financiële check via de button hieronder met Frank van Sint Annaland, Martin de Ruiter en hun collega’s, financieel adviseurs bij Rabobank of stuur een email naar nieuwbouw@rabobank.nl. Dit eerste gesprek is vrijblijvend en geeft je snel inzicht in wat er financieel mogelijk is.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze spetterende digitale nieuwsbrief!

Lansingerland
010-519 04 35
nieuwbouw@vanherk.nl
www.vanherk.nl