Uitnodiging Start Verkoop Event! - Spetterend Wonen in Waterwijk

Uitnodiging Start Verkoop Event!

jun 22, 2023

Het is zover! Op donderdag 29 juni 2023, tussen 16:00 en 20:00 uur, start de verkoop van Spetterend Wonen in Waterwijk fase 1. Je bent van harte welkom in het Polderhuis aan de Bergweg Noord 1 in Bergschenhoek. Dit is dé kans om als een van de eersten alle informatie te krijgen over de 54 spetterende koopwoningen van fase 1.

Tijdens het Start Verkoop Event staan onze betrokken makelaars, adviseurs en projectontwikkelaars klaar om je te verwelkomen en van alle benodigde informatie te voorzien. Of je nu vragen hebt over de verschillende mogelijkheden, informatie op de website of in de brochure, de definitieve prijslijst, verkooptekeningen of de verkoopprocedure, ons team staat voor je klaar om je te helpen een duidelijk beeld te krijgen van jouw toekomstige thuis.

Kom bij voorkeur met de fiets of het openbaar vervoer naar het Start Verkoop Event. De bushalte ‘Dorpstraat’ ligt op slechts 2 minuten loopafstand. Gratis parkeren is beschikbaar aan De Vlashoeck 24-30 in Bergschenhoek, op 3 minuten loopafstand van het Polderhuis.

Financiële check in enkele stappen

We bieden je de mogelijkheid om voorkeur te krijgen bij de toewijzing van de bouwnummers. Voeg een financiële check toe aan je inschrijfformulier vóór het einde van de inschrijfperiode en profiteer van deze kans. Door een financiële check te laten uitvoeren, krijg je niet alleen inzicht in de haalbaarheid van je budget en de maandelijkse kosten voor een hypotheek of overbruggingsfinanciering, maar vergroot je ook je kansen om het bouwnummer van jouw voorkeur te bemachtigen.

Je kunt een afspraak maken met een van de geselecteerde financieel adviseurs om een vrijblijvende financiële check uit te voeren. Deze adviseurs zijn:

De Hypotheker Berkel en Rodenrijs
Kerkstraat 26
2651 CE Berkel en Rodenrijs
Tel.: 010-313 3535
E-mail:
berkelenrodenrijs1406@hypotheker.nl

Vaes Finance
Veerhaven 4
3016 CJ Rotterdam
Tel.: 010-313 8631
E-mail:
info@vaesfinance.nl

Je bent uiteraard vrij om een financiële check te laten uitvoeren door je eigen adviseur. Zorg er wel voor dat de check volledig is ingevuld en ondertekend door een Erkend Financieel Adviseur. Je kunt een blanco financiële check downloaden op onze projectwebsite.

Benieuwd geworden?

Kun je niet wachten tot volgende week? Goed nieuws! Op onze projectwebsite kun je nu al een voorproefje nemen van het woningaanbod. Laat je inspireren en bereid je voor op een geweldige woonervaring!