Spetterend Wonen in Waterwijk op Woonbeurs Rotterdam - Spetterend Wonen in Waterwijk

Spetterend Wonen in Waterwijk op Woonbeurs Rotterdam

mrt 3, 2023

De woonbeurs is dit jaar vernieuwd qua opzet en biedt doorlopend gratis toegankelijke en inspirerende seminars. Dit is dé kans om bij te blijven over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van wonen. Maak je klaar om geïnspireerd te raken op de Woonbeurs Rotterdam!

Spetterend Wonen in Waterwijk wordt een buurt binnen Wilderszijde met een kleinschalige, speelse en waterrijke opzet. Er komen ongeveer 500 spetterende gezinswoningen en appartementen. De ideale plek om thuis te komen na een dag hard werken. Om samen te genieten met familie, vrienden en buren, en om op te groeien. De verkoop van de woningen van fase 1 gaat deze zomer van start. Kom langs bij stand C24 waar onze makelaars klaar staan om jouw vragen te beantwoorden en je te voorzien van meer informatie over de plannen voor Spetterend Wonen in Waterwijk te Bergschenhoek, Gemeente Lansingerland.

Wij verwelkomen je graag op zaterdag 11 maart in het WTC Postiljon Convention Centre, gelegen aan het Beursplein 37 in Rotterdam. De beurs is gratis toegankelijk van 09.00 tot 17.00 uur. Voor de seminars kun je je van tevoren hier aanmelden.