Al 60% verkocht! - Spetterend Wonen in Waterwijk

Al 60% verkocht!

aug 31, 2023

Ontdek de populairste woningen in Spetterend Wonen, fase 1.

De zomervakantie is voorbij, maar bij Spetterend Wonen in Waterwijk blijft de opwinding aanhouden! Wij hopen dat je een fantastische vakantie hebt gehad, ondanks de soms grillige weersomstandigheden op de populaire vakantiebestemmingen.

Zoals je weet zijn de woningen van Spetterend Wonen fase 1 vanaf 29 juni in verkoop. De opkomst tijdens de start verkoop was al spetterend en terugkijkend op de afgelopen weken, hebben de makelaars veel enthousiaste gesprekken gevoerd met aspirant-kopers tijdens de vakantieperiode.

Wat betreft de cijfers: van de in totaal 54 prachtige woningen zijn er reeds 32 verkocht en voor 13 woningen zijn er tekenafspraken ingepland. De overige woningen staan onder optie.

Wil je weten welke woningen tot nu toe het meest in de smaak vallen of op welke woning jij eventueel toch nog kans maakt? Bezoek onze website en check de woningzoeker om de actuele verkoopstatus te volgen.

Heb je vragen over een specifiek bouwnummer of woningtype, de indelingen of de procedure? De makelaars staan klaar om je te helpen. Neem gerust contact met hen op!