18 april in verkoop: Appartementen in Waterwijk! - Spetterend Wonen in Waterwijk

18 april in verkoop: Appartementen in Waterwijk!

mrt 28, 2024

In Bergschenhoek is de bouw van Spetterend Wonen in Waterwijk in volle gang. Een plek waar iedereen onbezorgd en relaxed kan wonen. In een dorpse setting, goed bereikbaar en met alle stadse voorzieningen dichtbij. 

Na het spetterende succes en de enorme interesse voor de grondgebonden woningen pakken we door. De 32 veelzijdige appartementen van fase 3 gaan op 18 april in verkoop.

Ideaal voor starters, alleen of met zijn twee, young professionals en echtparen.

 

Het woningaanbod
Er komen maar liefst 32 appartementen in het gebouw De Bron. De appartementen variëren van 65m2 tot 77m2 en hebben 2 slaapkamers een buitenruimte. Daarnaast zijn de appartementen duurzaam. De appartementen zijn beschikbaar in vijf verschillende typen. Houd het woningaanbod op de site of onze social media in de gaten!

 

Doe nu alvast de financiële check
Op donderdag 18 april kunt u zich inschrijven voor de appartementen in Spetterend Wonen in Waterwijk.  Bij uw inschrijving vragen we ook enkele documenten.  Wees goed voorbereid en doe nu alvast de financiële check bij Rabobank.  Alle informatie over de hypotheken van Rabobank vind je op rabobank.nl/hypotheken en over nieuwbouw op rabobank.nl/nieuwbouw.